Donation fra Landsbypuljefonden

2,7 mio. kr. til sjællandske projekter, der kan skabe udvikling og gode levevilkår i landdistrikterne, områder med mange vindmøller og til initiativer på de danske småøer 24.6.2021 12:00:00 | Indenrigs- og Boligministeriet Ti lokale projekter får i dag positivt svar på deres ansøgninger til Indenrigs- og Boligministeriets Landdistriktspulje med tilsagn om støtte.

Projekterne er bl.a. beliggende i Lolland Kommune

Indenrigsminister- og boligminister Kaare Dybvad: ”Det er vigtigt for regeringen, at der er gode muligheder for at leve et godt liv overalt i Danmark, uanset om man bor i en større by, et landdistrikt eller på en af de danske små øer. Landdistrikterne er en stor og vigtig del af Danmark, og jeg er glad for, at vi kan være med til at understøtte de mange ildsjæle og gode projekter, som er med til at skabe udvikling og gode levevilkår i landdistrikterne”.
Klima-, Energi og Forsyningsminister Dan Jørgensen: ”Det er afgørende for den grønne omstilling herhjemme, at der er bred, lokal opbakning til de grønne løsninger, som skal sikre en bæredygtig fremtid for os alle. Derfor har vi ad flere omgange forbedret forholdene for de danskere, der bor tæt på vindmøller, og med de ekstraordinære midler fra Landdistriktspuljen får endnu flere nu glæde af en række nye projekter, der styrker lokalsamfundet.”

Eksempler på støttede projekter i Region Sjælland:

”Nyt tag på Holeby Medborgerhus”. Projektets formål er et nyt tag samt understrygning af noget af det eksisterende tag. Projektet får tilsagn om støtte på 588.805 kr.

Renovering af køkken

Vi er nu færdige med en større renovering af køkkenet, her er der bla. bliver opstillet kogeø, industri opvakemaskine, stålborde samt en hel masse skabe.

Del siden